Seminee.ro - primul in Romania alaturi de fabricantul de seminee din Europa CHEMINEES PHILIPPE
Faptul ca primul producator de seminee din Europa - Cheminees Philippe - ne-a ales pe noi, Seminee Stefanescu, ca unic reprezentant in Romania, ne da puterea sa ne angajam in realizarea celor mai curajoase proiecte pentru punctul de atractie al caminului dvs. - semineul

Seminee Stefanescu este altfel...

Suntem altfel deoarece in tot ce facem punem pasiune. Suntem altfel deoarece de 19 ani ne intereseaza in primul rand satisfactia clientilor. Suntem altfel deoarece la o expozitie destul de mediocra - ca o piata parca - am reusit sa demonstram si vizual ca suntem altfel... Ne-am bucurat ca v-a placut si ati apreciat standul nostru si va asiguram ca, la noi, la seminee stefanescu, la fel ca ieri si ca astazi, si maine, veti gasi in primul rand prieteni gata sa va indrume si sa realizeze semineului dvs exact asa cum l-ati visat!

Stand Seminee Stefanescu 20014 Seminee Stefanescu expo 2014

Bineinteles de la un asa stand nu au putut lipsi vedetele Focus: Gyrofocusul, 

Gyrofocus expo 2014

Antefocusul:

Antefocus expo 2014

Si micul Bathyscafocus:

Bathyscafocus

Asadar, anul acesta am prezentat gama noastra de varf, lasand cel mai ieftin semineu (Minerve) impreuna cu fratii si surorile lui, in mediul online :)

Scris deVlad pe data de 2014-05-27 11:29:05


Construct Expo 2012

Construct expo 2012, ultima editie la care firma noastra a participat (datorita scaderii interesului publicului pentru acest gen de manifestare). Ca în fiecare an, si in acest ultim an de participare, ne-am încantat clientii nu numai cu cele mai frumoase exponate, ci si cu cele mai bune oferte de pe piata. Va multumim tuturor pentru participare!

seminee constuct expo aprilie 2012

seminee constuct expo

seminee constuct expo

Scris deseminee stefanescu pe data de 2012-04-24 14:33:52


Seminee clasice de la Seminee Stefanescu

De ce seminee clasice? De ce un semineu clasic cu focar deschis din caramida de diverse culori si hota din fonta sau cu un focar din fonta de mare putere si randament? Sunt intrebari pe care oricine si le pune intr-o anumita faza a alegerii semineului. Raspunsul pentru alegerea focarului va constitui obiectul unui alt articol dedicat exclusiv focarelor pentru semineu.

Iata mai jos semineul clasic Evisa montat intr-o superba casa din Timisoara, a carei amenajare interioara a fost realizata de catre excelentul designer Corina Saftescu. Dupa cum se observa, Seminee Stefanescu a creat si instalat,  aceasta opera de arta, rezultatul fiind un semineu clasic superb, integrat in totalitate spatiului clasic din care face parte:

Semineu clasic Evisa Timisoara

Clasicul, semineul clasic, poate fi definit ca acea intoarcere catre cultura, bun simt si onoare. Un semineu clasic va aduce intotdeauna o atmosfera aristocrata locuintei Dvs si, impreuna cu restul amenajarii interioare, va contribui la crearea unei ambiante extraordinare.

Un alt semineu clasic suberb, de aceasta data si la un pret accesibil, este semineul Marilles disponibil in mai multe variante: cu focar deschis din caramida refractara romaneasca sau cu orice focar din gama economica, sau semineul Amsterdam cu focar deschis din caramida frantuzeasca:

Semineu Amsterdam focar deschis

Bineinteles ca si acest semineu clasic poate fi echipat cu toata gama noastra de focare.

Scris deseminee stefanescu pe data de 2012-02-01 03:26:57


Seminee Stefanescu alaturi de Dvs si in 2012. La multi ani!

Iata ca a sosit un nou an. Suntem bucurosi ca din ce in ce mai multi oameni se bucura de caldura flacarilor din semineu. Fie cu seminee rustice, fie cu seminee clasice sau moderne, fie avand celebrele seminee Focus (metalice), suntem cu totii parte a unei familii speciale: a celor care, cu toate greutatile, am decis ca frumosul si, de ce nu, practicul, merita un mic efort investitional. La trecerea acestui Craciun si acestui An Nou, familia noastra, a stat incalzindu-se si ascultand trosnetul flacarilor. La fel ca in toti cei 17 ani scursi de la instalarea primului semineu si pana acum, in 2012, seminee stefanescu va este sprijin in realizarea scopului Dvs: caldura si frumusete.

semineu camiers

Scris deseminee stefanescu pe data de 2012-01-10 05:07:28


Focus - Brandul semineelor exclusiviste

..."sans poésie on existe sans vivre" spune Dominique Imbert creatorul semineelor exclusiviste Focus. In satul sau medieval din sudul Frantei, acel sud inca autentic, Viols-le-Fort, Dominique Imbert creeaza seminee in ale caror focare focul arde, rade, plange, se stinge sau tace insotit de pasiunea celor care au proiectat, realizat si instalat superba gama de seminee moderne Focus. Asa cum mereu am aratat, de la sociologie la sculptura in metal, se afla traseul nonconformist si pasional al unui om care, la fel ca noi toti ceilalti care facem parte din echipa Focus, pune un pret mai mare pe forma si calitatea semineului decat pe cantitatea vanduta.

Semineul Gyrofocus, premiat ca cel mai frumos obiect din lume (Pulchra 2009) reprezinta o propunere a noastra pentru a incalzi spiritual si material spatiul dvs.

Gyrofocus

Gama semineelor moderne Focus este prezentata in paginile site-ului nostru: http://www.seminee.ro/Seminee_exclusiviste-c26.htm

sau pe site-ul Focus Creation

Scris deseminee stefanescu pe data de 2011-11-21 00:56:02


Comanda ta:

Ai comandat pana acum:
0 produse


Comanda prin telefon:

(021) - 269.35.39
0726.222.534

promotie triora

| Seminee clasice | | Seminee rustice | | Semineu metalic | | Seminee moderne | | Semineu cu bioetanol |

Semineuri.ro - Placerea focului

© Seminee Stefanescu 2001 - 2019. | Development and SEO by: Coder 2.0

t